Rotan Ledikant Byron

569,00

Een prachtig rotan ledikant voor baby tot peuter! Want de zijkant van dit bedje kan eruit gehaald worden zodat het ook nog gebruikt kan worden door je peuter.

Afmeting: L 145 x H 84,5 x H 72,5 cm

Uit voorraad leverbaar

Levertijd 2 a 5 dagen

 

Op voorraad

Beschrijving

Een prachtig rotan ledikant voor baby tot peuter! Want de zijkant van dit bedje kan eruit gehaald en vervangen worden door een meegeleverde verlaagde zijkant, zodat het ook nog gebruikt kan worden door je peuter.

Afmeting: 145 x 84,5 x 72,5 cm

Omdat dit ledikantje wat lager is dan normaal kun je deze ook vanaf enkele maanden oud al gebruiken. Bij het leggen van je kindje ligt deze wat dieper dan bijvoorbeeld bij een wiegje. Maar je kindje went zo wel gelijk aan z’n nieuwe bedje waar hij of zij tot een jaar of 5 a 6 in kan blijven slapen. De maximale leeftijd is vooral afhankelijk van de lengte van je eigen kindje.

Een heel mooi en uniek alles in één bedje!

N.B. Het ledikant is te zien op de eerste 4 foto’s. De laatste twee foto’s zijn van een ander ledikant en dienen alleen ter inspiratie.

Let op; Het ledikant is word zonder matras geleverd! De bedbodem heeft afgeronde hoeken, een standaard 140 x 70 cm matras past, echter zal het matras bij de hoeken wat strakker zitten.

Uit voorraad leverbaar

Levertijd 2 a 5 dagen

Extra informatie

Gewicht 10 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.