fbpx

Vrijwel al onze eigen rotan producten worden als pre-order verkocht. Maar wat houd dat eigenlijk in en hoe werkt het?

Wanneer jij een pre-order bestelling plaatst, dan word dit product voor jou besteld en dat als volgt;

+ Bestelling word geplaatst, het item is voor jou gereserveerd

+ Jouw bestelling word in Indonesië handgemaakt en afgewerkt, zodra deze gereed is word het ingepakt voor verzending.

+ Alle bestellingen gaan aan boord van een zeecontainer die richting Nederland vertrekt.

+ Bij aankomt in Nederland worden alle items klaar gemaakt om opgestuurd te worden en ontvang je per mail en verzendbevestiging met een track & trace nummer om je bestelling te volgen.

+ Je bestelling is binnen! We hopen dat je er blij mee bent! We zijn altijd heel benieuwd wat jij van je rotan item vind, foto’s kun je delen per mail hello@bohorainbow.com of op instagram sturen naar @boho_rainbow

Rotan items worden met de hand gemaakt en hier zit behoorlijk wat tijd in, hierdoor zijn deze mooie producten uniek en authentiek en heb je altijd een bijzonder product in handen. Wanneer je vroeg en op tijd besteld is het soms zelfs mogelijk om een kleine aanpassing aan te brengen. Sommige items liggen al klaar bij onze fabrikant in Indonesië maar de meeste worden dan op bestelling voor ons en jullie gemaakt.

Zodra het pre-order termijn is afgelopen (meestal tussen de 6 en 8 weken) gaan alle producten aan boord voor de zending per zeecontainer richting Nederland. Zo’n zeecontainer vanuit Azië doet er ongeveer 35 dagen over om naar Nederland te varen. Bij aankomst maken wij alle bestellingen gereed en zorgen ervoor dat jouw bestelling zo snel mogelijk jouw kant op komt.

Soms laten we kleine rotan artikelen die niet veel ruimte in beslag nemen, per luchtvracht invliegen. Dit doen we bijvoorbeeld ook met samples waarvan we het ontwerp nog willen fine tunen. Per vliegtuig gaat dat natuurlijk veel sneller en hierom zijn sommige rotan pre-orders op een korter termijn beschikbaar. Dit geld ook voor onze handgemaakte items uit Marokko zoals de messing wand decoratie.

Levertijden van pre-orders kunnen soms afwijken, we proberen altijd een indicatie te geven maar wegens bepaalde omstandigheden kunnen deze levertijden veranderen. Het weer heeft hier bijvoorbeeld invloed op, zo zijn er soms overstromingen of een lange tijde regenval in Indonesië waardoor de afwerking van het rotan niet genoeg tijd krijgt om te drogen.

[instagram-feed]
X